Textile contrafăcute, descoperite la PTF Vărșand

Publicat de actualitati-arad in 21 May, 2014 | Parerea ta

textileAproximativ 500 de produse textile, susceptibile a fi contrafăcute, au fost descoperite la PTF Vărșand, într-o autoutilitară condusă de un polonez.

Conform autorităților de frontieră, produsele textile erau inscripţionate cu numele unor firme cunoscute și urmau să fie transportate ilegal în Polonia.

Produsele textile au fost descoperite când Miroslaw M., în vârstă de 30 ani, care conducea o autoutilitară Fiat Ducato, s-a prezentat pentru a efectuarea formalităţilor de frontieră.

În timpul efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul de marfă mai mulţi saci care conţinea 494 de bucăţi de articole vestimentare (pantaloni, bluze etc), inscripţionate cu denumirea unor mărci recunoscute, precum Nike, Adidas şi Porche.

„După modul de inscripţionare, lipsa sigiliilor specifice produselor de marcă şi pentru că nu au fost prezentate documente de provenienţă şi nici certificat de autenticitate, există indicii temeinice că produsele respective sunt contrafăcute, motiv pentru care acestea au fost reţinute, urmând a fi trimise spre expertizare“, a precizat Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele cetățeanului polonez actele premergătoare începerii urmăririi penale punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare