Tentativă nereușită de mituire a unui polițist

Publicat de actualitati-arad in 23 Aug, 2013 | Parerea ta

mitaUn bărbat care conducea prin localitatea arădeană Beliu un moped neînmatriculat și fără permis de conducere a încercat să mituiască un polițist, pentru a nu lua măsuri împotriva lui.

Poliţiştii au desfăşurat o acţiune pe linie rutieră, iar cu această ocazie a fost depistat în trafic, pe raza localităţii Beliu, Damian C., de 30 ani. Bărbatul a fost depistat de doi agenţi din cadrul Postului de Poliție Hășmaș și Postului de Poliție Archiș.

„Bărbatul fost depistat în timp ce a condus un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere de nicio categorie. Poliţiştii au procedat la întocmirea actelor premergătoare pe numele acestuia, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere. În acest timp, Damian C. a încercat să ofere bani unuia dintre cei doi agenţi de poliţie, pentru a nu lua măsuri legale împotriva sa, dar poliţistul a refuzat primirea lor, informând totodată conducerea Inspectoratului despre acest fapt, care a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Teritorial Arad cu privire la tentativa de dare de mită“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Postului de Poliţie Beliu pentru a fi audiat, iar în momentul în care acesta i-a oferit agentului bani, a fost realizat flagrantul de către procurorul de caz, împreună cu ofiţeri din cadrul DGA.

Cercetările continuă în acest caz.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare