Tentativă de omor. Victima atacată cu un cutter

Publicat de actualitati-arad in 06 Aug, 2013 | Parerea ta

arestUn bărbat, care sub influența unor substanțe halucinogene și-a lovit victima cu un cutter, provocându-i mai multe răni grave, a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Conform anchetatorilor, Florian Toni Sălceanu a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

Din  probatoriul  administrat în cauză a rezultat că, în dimineaţa zilei de 16 iulie, in jurul orelor 5.00, în imobilul în care locuia, bărbatul, aflându-se sub influenţa unor substanţelor halucinogene, respectiv aluminiu-lac, pe fondul unei altercaţii cu partea vătămată, i-a aplicat acesteia două lovituri cu un cutter în zona gâtului și o lovitură în zona torecelui.

Loviturile aplicate i-au cauzat victimei leziuni grave, care i-au pus viaţa în primejdie, conform constatărilor medico-legale preliminare efectuate în cauză, respectiv „plagă tăiată cervicală anterioară cu secţiune de laringe, leziunea venei jugulare anteriore stângi, leziunea muşchilor subhioidieni şi plagă tăiată superficială hemitorace stâng anterior“.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare