Ziarul electronic al arădenilor

Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ pregătește o nouă premieră

O nouă provocare. O nouă montare. Un alt spectacol. Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad pregătește pentru mijlocul lunii noiembrie o nouă premieră.

Este vorba despre „Geniul crimei” de George F. Walker. Un demers teatral semnat de regizoarea Antonella Cornici.

„Vorbim despre o comedie neagră, despre o lume à la Tarantino. O lume cu personaje ce seamănă foarte mult cu cele din Pulp Fiction sau Kill Bill. Aceasta va fi, de altfel, și linia pe care voi merge în construcția acestui spectacol.” – spune regizoarea Antonella Cornici

Premiera are loc în 11 noiembrie, de la ora 19.00.

„Actorii pe care i-am distribuit în acest spectacol sunt nume consacrate și îndrăgite de publicul din Arad. În ceea ce privește partea feminină a distribuției – aici vorbim despre o surpriză, despre nume noi, despre actrițe venite din afara teatrului arădean.” declară Antonella Cornici

Noua montare îi aduce pe aceeași scenă pe actorii: Zoltan Lovas, Alex Mărgineanu, Călin Stanciu, Iulia Pop și Amalia Huțan. De scenografie se ocupă Doru Păcurar, Bobi Dumitraș semnează ilustrația și compoziția muzicală, iar Victoria Bucun – coregrafia. Echipa este completată de Marian Parfeni (asistent regie), Claudiu Oblea (regie tehnică), Lucian Moga (light design), George Dancu (sunet) și Ion Stan (șef producție).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.