Ziarul electronic al arădenilor

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, parte a unei coproducții teatrale internaționale

„Exit“ este coproducția Teatrului Maghiar „Csiky Gergely“ Timișoara, a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad și a Teatrului Național Sombor din Serbia și reprezintă    spectacolul de deschidere a Festivalului Euroregional de Teatru TESZT.

Evenimentul organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timişoara, a ajuns în acest an la cea de-a zecea ediție. Cu un subiect ce abordează  o temă de actualitate, cea a imigranților-emigranților, spectacolul  oferă  artiștilor  din Arad, Timișoara și Sombor, prilejul de a susține adevărate partituri actoricești, fiecare contribuind  cu experiența și profesionalismul său la conturarea unor povești de viață într-o lume nouă  la care încearcă să se adapteze.

Spectacolul „Exit“ regizat de Schilling Árpád are în distribuție și doi actori ai Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad: Carmen Vlaga-Bogdan și Andrei Elek.

Spectacolul va avea trei premiere, câte una la fiecare dintre cei trei coproducători. Astfel, după premiera de la Timișoara, din cadrul TESZT, a doua premieră a spectacolului „Exit“ este programată în Serbia, la Sombor.

În Arad, premiera spectacolului „Exit“ va avea loc în data de 8 iunie 2017, la ora 19.00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“. Spectacolul se joacă în limbile română, maghiară și sârbă și este subtitrat în limbile engleză, română și maghiară.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.