Taximetrist prins în trafic cu permis de conducere suspendat

Publicat de actualitati-arad in 27 Mar, 2013 | Parerea ta

taxiiPolițiștii au descoperit, miercuri, un bărbat care practica taximetria fără atestat profesional și având permisul de conducere suspendat, pentru trei luni, deoarece a condus sub influența alcoolului.

Taximetristul a fost depistat în zona Fortuna din municipiul Arad, în cadrul unei acțiuni de verificare a persoanelor care practică taximetria, la care au participat polițiști și reprezentanți ai Primăriei.

În cadrul verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul, care se numește Claudiu Guran, de 36 de ani, nu deține atestat profesional, iar permisul de conducere era suspendat, de două săptămâni.

Conform polițiștilor, taximetristul avea permisul de conducere suspendat pentru conducerea unui autovehicul, sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost găsit în trafic, în urmă cu două săptămâni, conducând un vehicul, având o alcoolemie de 0,15 mg alcool pur în aerul expirat.

Pentru această faptă, bărbatul avea permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Pe numele taximetristului a fost deschis un dosar penal pentru conducere cu permis suspendat. Bărbatul va trebui să plătească o amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei pentru lipsa atestatului. Totodată, i-a fost suspendată autorizația pentru practicarea taximetriei.

În timpul acţiunii de verificare a taximetriştilor, în două ore, polițiștii au depistat 15 şoferi cu diverse nereguli, în special defecţiuni tehnice la autoturisme, toţi fiind sancţionaţi cu suspendarea permiselor şi ridicarea taloanelor maşinilor.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare