Tatuajele cu Arsenie Boca, noua modă din România

Publicat de actualitati-arad in 26 Aug, 2015 | Parerea ta

tatuaj_arsenie_boca_64355300Dacă unii stau nopţi întregi la moaşte sau îşi transformă maşinile în adevărate altare, alţii preferă să arate cât de credincioşi sunt prin intermediul tatuajelor.

Aripi de înger, rozarii, versete din Biblie sau chipul Maicii Domnului sunt doar câteva dintre tatuajele religioase preferate de tineri. Mai nou, însă, este cool să ai tatuaj cu chipul lui Arsenie Boca, supranumit Sfântul Ardealului.

Arsenie Boca (1910 – 1989), considerat una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei româneşti , a devenit operă de artă pe braţul unui bărbat din Mediaş. Ca el mai sunt şi alţii care preferă tatuajele cu temă religioasă.

“Cele mai cerute tatuaje religioase sunt rozariile şi chipul Fecioarei Maria. Am avut un client care avea pe braţ o catedrală, câţiva îngeri şi chipul lui Iisus. A vrut şi un desen cu Fecioara Maria, mai stilizat, nu acea imagine din icoane pe care o ştim cu toţii.

Tatuajul a durat în jur de şase ore, a fost alb-negru şi a costat în jur de 1.000 de lei. Unii optează pentru rugăciunile pe piele. De exemplu, un client şi-a tatuat «Tatăl nostru»”, a spus artistul tatuator Ionuţ Alexandru Botez (26 de ani), potrivit click.ro

Mii de credincioşi vizitează mormântul lui Arsenie Boca de la Prislop în fiecare an.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Life

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare