Tată și fiu, prinși la furat de lemne din pădure

Publicat de actualitati-arad in 03 Aug, 2016 | Parerea ta

furt lemnUn echipaj al Detașamentului Sebiș din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat, în zona localității Gurahonț, două persoane care sustrăgeau lemn din pădure.

Jandarmii au observat persoanele într-o pădure din Valea Cremenoasă, lângă un camion staționat în care se aflau bușteni cu diametrul de până la 105 cm. Lângă camion, se mai aflau alți bușteni tăiați, marcați și nemarcați.

Persoanele au fost identificate, acestea fiind tată și fiu, cu domiciliul în comuna Gurahonț din județul Arad. La solicitarea jandarmilor, aceștia nu au putut prezenta documente legale pentru lemnul tăiat.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că tăierea, fără drept, de arbori și furtul de arbori constituie infracțiuni prevăzute de Codul Silvic.

Lemnul tăiat, în cantitate de aproximativ șase metri cubi, specia cer, a fost dat în custodie Ocolului Silvic Gurahonț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare