Ziarul electronic al arădenilor

Tartă cu ciuperci

Ingrediente:

500 g ciuperci pleirotus

două legături ceapă verde

3 cartofi

un morcov mare

o legătură pătrunjel verde

150 ml ulei

sare, piper

ulei pentru uns formele

Mod de preparare:

Cartofii şi morcovul se curăţă şi se pun la fiert. Când sunt fierţi se dau pe răzătoarea cu ochiuri mici. Ciupercile spălate, curăţate se dau prin blender. Ceapa se toacă mărunt. Pătrunjelul spălat se toacă mărunt. Toate ingredientele se pun într-un vas şi se amestecă bine. Se sarează şi se piperează totul după gust.

Formele se ung cu ulei şi se pune compoziţia în ele.

Se introduc formele în cuptorul preîncălzit la 160 grade pentru 30-35 minute.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.