Târgul ONG-urilor la Arad

Publicat de actualitati-arad in 16 Sep, 2015 | Parerea ta

targ ongDirecţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară din cadrul Consiliului Local al municipiului Arad organizează în perioada 17 – 18 septembrie 2015 Târgul ONG-urilor care va avea loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ.

Evenimentul ajuns la a XVII-a ediţie se va desfăşura joi, 17.09.2015, între orele 11.30 -18.00 şi vineri, 18.09.2015, între orele 10.00 – 17.00 şi va reuni un număr de 28 de ONG-uri care îşi vor prezenta activitatea în pavilioanele special amenajate.

Pe durata celor două zile se vor derula programe artistice susţinute de elevii Liceului de Arte – Sabin Drăgoi, Palatul copiilor, Complexul Curcubeu, Cercul cultural Banat. Ja, corul Centrului de zi pentru vârstnici Micălaca, corul Casei de ajutor reciproc a pensionarilor – CARP Arad.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc și demonstraţii de prim-ajutor susţinute de Societatea Naţională de Cruce Roşie – filiala Arad, concursuri cu premii şi alte surprize din partea ONG-urilor.

La eveniment participă peste 250 de persoane în fiecare zi, elevi ai diferitelor şcoli şi licee din municipiu, beneficiari direcţi ai ONG-urilor prezente la eveniment, membrii centrelor de zi pentru vârstnici şi ai CARP Arad, voluntari şi vizitatori.

Evenimentul se bucură de un impact pozitiv în comunitatea locală și tocmai de aceea îi așteptăm pe vizitatori să participe cu bucurie și implicare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare