Ziarul electronic al arădenilor

Târgul de informare EUR-AR, la Arad

comunicat-presaTârgul de informare EUR – AR este un eveniment care se desfășoară în fiecare an în luna septembrie. Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad – prin Centrul Europe Direct Arad organizează o nouă ediție a târgului de informare europeană EUR-AR, în data de 23  septembrie 2016, pe platoul din fața Primăriei municipiului Arad.

Se organizează standuri de prezentare cu materiale informative despre Europa și Uniunea Europeană, despre politicile europene și prioritățile de comunicare.

Pregătim materiale promoționale, pentru cei interesați și se organizează programe artistice pentru publicul larg. Promovăm prioritățile de comunicare le Comisiei Europene și interacționăm cu cetățenii Aradului.

Evenimentul se desfăşoară pe platoul din faţa Palatului administrativ din Arad, în data de 23 septembrie 2016, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *