Ziarul electronic al arădenilor

Tango în aer liber, pe strada Mețianu!

comunicat presaMarți, 31 mai, de la ora 20, în cadrul Festivalului de Muzică de Stradă hARmony, vă invităm să veniți să dansați pe strada Mețianu!

Așteptăm iubitorii dansului la o petrecere stradală, unde încălzirea o fac clujenii de la Two To Tango – un duo excepțional care încântă, prin pricepere și pasiune, iubitorii de muzică și dans!

Prima ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Stradă din Arad – hARmony, Arad Buskerfest, începe în 31 mai! Până sâmbătă, 4 iunie, organizatorii, Asociația C.E.A.S., aduc muzică și dans pe străzile Aradului, în zona centrală și în unele cartiere, într-o explozie de ritm, culoare și vitalitate!

Evenimentul debutează în data de 31 mai, cu Parada Artelor, pe traseul Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” – Piața Avram Iancu. Cunoscuta trupă arădeană Lupus Dacus va fi în capul coloanei de tineri care se deplasează în centrul orașului, iar animatorii evenimentului sunt doi dintre artiștii îndrăgiți ai Aradului, Claudia Iuga și Zoltan Lovas.

După-amiaza și seara spectacolul se mută pe strada Mețianu. Grupul vocal Gospel, Q Band și clujenii de la Two to Tango vor invita arădenii la muzică și dans în aer liber. Ziua se încheie cu o petrecere stradală, unde organizatorii îi invită pe arădeni să reînvie atmosfera vechiului Arad.

Marți, 31 mai, programul primei zile hARmony, Arad Buskerfest:

ora 10: de la Liceul de Artă – Parada Artelor, cu Lupus Dacus (Marcel Sapcu), Dorobantu Sorin, Zoltan Lovas, Claudia Iuga.

Scena de pe strada Mețianu:

ora 18.00: Zoli Lovas & Claudia Iuga /moderație & show

18.30: Grup vocal Gospel

18.50: Constantin Talmaciu & Dor Niculescu

19.15-20.00: Q Band

20.00: Two to tango

20.45: Open End – petrecere stradală!

ora 18-20: Workshop: fă cunoștință cu instrumentele muzicale! (ClubMusic ABC)

Organizatorul Festivalului Internațional de Muzică de Stradă este Asociația C.E.A.S.!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Municipal de Cultură. Alți parteneri: Cetatea Voluntarilor, Centrul Județean de Voluntariat, Poliția Locală Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația C.E.A.S. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *