Ziarul electronic al arădenilor

Tânăr prins de jandarmi în timp ce vindea haine furate de la mall

comunicat-presa-11-300x218Marți, 19 iulie, în jurul orei 20.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a depistat în zona Piața Gării din municipiul Arad, un bărbat care oferea trecătorilor, spre comercializare, articole de îmbrăcăminte.

Întrebat despre proveniența bunurilor, persoana în cauză a recunoscut că le-a sustras, cu o oră în urmă, dintr-un magazin aflat într-un complex comercial din municipiul Arad.

A mai precizat faptul că, în magazin, a tăiat dispozitivele antifurt de la trei articole de îmbrăcăminte și a plecat fără a plăti, cu intenția de a le comercializa.

Jandarmii au identificat persoana depistată, aceasta având vârsta de 17 ani și domiciliul în municipiul Arad.

De asemenea, au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.