Tânăr cercetat de polițiști pentru comiterea unui furt într-un tren

Publicat de actualitati-arad in 15 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPolițiștii postului de poliție T.F. Curtici au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt dintr-un tren.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 13 martie a.c., tânărul de 25 de ani, din București, în timp ce călătorea cu trenul internațional 347-2, pe distanța Viena-Budapesta-Curtici, profitând de faptul că victima nu se afla în compartiment, ar fi sustras din portofelul acesteia suma de 350 de euro.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că tânărul, ar fi ascuns suma provenită din comiterea faptei, sub unul din scaunele primului vagon.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare