Ziarul electronic al arădenilor

Tăiţei de orez cu legume chinezeşti

Ingrdiente:

200 g tăiței de orez

legume chinezești (în varianta congelată: muguri de fasole Mung, ardei, praz, ceapă, muguri de bambus, ciuperci Mun)

sos de soia

ulei de susan sau măsline

Mod de preparare:

Punem apă la fiert cu un praf de sare. Când începe să clocotească, oprim focul și punem tăițeii în apă. Se lasă pentru 5 minute, după care se scot, se clătesc cu apă rece și se stropesc cu puțin ulei de măsline.  Legumele se călesc în ulei de susan sau ulei de măsline. Se amestecă cu tăițeii de orez și se servesc cu sos de soia.
Servim ca atare, sau ca o garnitură la pește sau o friptură.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.