Sute de locuri libere în liceele arădene, înainte de ultima etapă de repartizare

Publicat de actualitati-arad in 28 Aug, 2013 | Parerea ta

licReprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad au anunţat că în liceele arădene mai sunt 574 locuri libere, pentru anul şcolar 2013-2014.

Astfel, după cele două etape de repartizare, la Colegiul Naţional “Moise Nicoară” din Arad mai sunt 58 de locuri libere, la specializarea matematică-informatică, 29 de locuri libere la specializarea ştiinţele naturii/bilingv, 58 de locuri la specializarea ştiinţele naturii şi 29 de locuri la filologie.

La Liceul Teoretic „A.M. Guttenbrunn” mai sunt 20 de locuri libere la specializarea filologie/limba germană, 19 locuri la specializarea filologie-bilingv, 11 locuri la specializarea ştiinţele naturii.

La Liceul Teologic Penticostal Arad mai sunt 12 locuri libere la specializarea matematică-informatică, iar la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” mai sunt 6 locuri la specializarea mecanică şi 4 locuri la specializarea electrică.

La Liceul tehnologic de electronică şi automatizări mai sunt 9 locuri libere la specializarea electrică, iar la Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” mai sunt 9 locuri la specializarea fabricarea produselor din lemn.

La Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului mai sunt 4 locuri libere la specializarea construcţii, instalaţii şi lucrări publice şi 10 locuri libere la protecţia mediului.

La Liceul tehnologic de transporturi auto „Henri Coandă” mai sunt 19 locuri libere la specializarea mecanică, iar la Colegiul „Csiki Gergely” mai sunt 19 locuri libere la specializarea electronică-automatizări, 8 locuri libere la turism şi alimentaţie, 13 locuri libere la economic.

La Liceul Tehnologic „Fraţii Neumann” mai sunt 7 locuri libere la specializarea industrie textilă şi pielărie, 15 locuri libere la specializarea comerţ şi 3 locuri libere la specializarea estetica şi igiena corpului omenesc.

La Liceul Tehnologic Chişineu Criş mai sunt 33 de locuri libere la specializarea construcţii, instalaţii şi lucrări publice şi 14 locuri libere la mecanică, iar la Liceul „Ion Creangă” din Curtici mai sunt 10 locuri libere la specializarea mecanică.

Locuri libere mai sunt şi la Liceul teoretic Sebiş (7), la Liceul „J.G. Tajovsky” din Nădlac (37), la Liceul teoretic „Gheorghe Lazăr” din Pecica (23) şi la Liceul „A Marienescu” din Lipova (11).

La Liceul Teoretic din Cermei mai sunt 9 locuri libere, la Liceul „Ion Buteanu” din Gurahonţ mai sunt 4 locuri libere, la Liceul tehnologic Săvârşin mai este un loc liber, la Liceul „Sever Bocu” Lipova mai sunt 3 locuri libere, iar la Liceul tehnologic „Vasile Juncu” Miniş mai sunt 17 locuri libere.

În perioada 2 – 4 septembrie, între orele 10.00-15.00, se pot depune la secretariatul ISJ Arad, cererile de repartizare în etapa a III-a, care va avea loc între 5 şi 6 septembrie.

După repartizare, fiecare candidat va primi de la ISJ o adeverinţă necesară înscrierii în clasa a IX-a, în perioada 9-11 septembrie.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare