Sute de amenzi date de polițiștii rutieri din Arad

Publicat de actualitati-arad in 13 Jun, 2013 | Parerea ta

policeAproximativ 300 de amenzi, în valoare de peste 56.000 lei, au fost date de polițiștii rutieri, în timpul unor acțiuni desfășurate pe drumurile din Arad.

La aceste acțiuni, care au fost organizate pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere pe raza judeţului Arad, au participat zeci de polițiști.

Poliţiştii au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, dar şi la trecerile la nivel cu calea ferată.

„Au fost verificate sute de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate aproximativ 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de  56.724 lei. Dintre acestea, 55 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 35 pentru lipsa centurii de siguranţă, iar 15 pentru neacordarea de prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată. De asemenea, au fost sancţionaţi şi 12 pietoni care nu au traversat regulamentar“, au informat, joi, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Totodată, în cadrul acţiunilor, poliţiştii au reţinut 45 de permise de conducere, 12 certificate de înmatriculare și au constatat mai multe infracțiuni.

Astfel, a fost depistat în trafic Mircea C., de 59 ani, din Sebiș, care conducea un  autoturism VW Golf, care avea numărul de înmatriculare expirat.

Pe DJ/793, între localitățile Sebiș și Prunisor, a fost depistat Ioan L., de 57 ani, din Cărand. Bărbatul conducea un autoturism Dacia, având permisul de conducere necorespunzător categoriei.

Pe numele celor doi conducători auto, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare