Sute de amenzi date de polițiștii rutieri

Publicat de actualitati-arad in 18 Nov, 2013 | Parerea ta

policePeste 900 de amenzi au fost aplicate, în două zile, de poliţiştii arădeni, pentru nerespectarea normelor rutiere, în cadrul unor acţiuni pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere grave.

La aceste acţiuni, dispuse de conducerea Poliţiei Române, prin direcţiile de specialitate, au participat, atât poliţişti de la Rutieră, cât şi poliţişti de ordine publică.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 923 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 180.060 lei.

Dintre acestea, 420 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 98 pentru neacordare de prioritate şi pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare.

De asemenea, au fost reţinute 25 permise de conducere şi 20 certificate de înmatriculare.

Printre cei depistați se numără Sorin P., de 26 ani, Bogdan M., de 22 ani, şi Lucian S., de 40 ani, care au fost prinși în timp ce au condus autoturismele având autorizaţiile de circulaţie provizorii expirate.

Pe numele celor trei conducători auto au fost întocmite dosare de cercetare penală, pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Totodată, Ioan I., de 30 ani, a fost depistat pe raza orașului Sântana, în timp ce a condus un moped, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

De asemenea, au fost sancţionaţi şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru că au depăşit viteza legală cu peste 50 km/h: Valentin G., din Vladimirescu, care a condus un autoturism prin Bârzava cu viteza de 105 km/h, Daniel N., din Galaţi, care a condus un autoturism în orașul Lipova cu viteza de 121 km/h, şi Ileana S., tot din Galaţi, care a condus un autoturism pe DN 7, în localitatea Bârzava, cu viteza de 114 km/h.

Polițiștii i-au mai depistat pe David V., Zoltan N., Ioan R., Lucian D., Simona C., Ciprian N., Daniel B., şi Anca G., care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare