Ziarul electronic al arădenilor

Suspect de furtul unui telefon mobil, depistat de jandarmi

În ziua de 3 februarie, în jurul orei 11.50, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică în orașul  Lipova, a fost sesizat cu privire la furtul unui telefon mobil.

Persoana care a făcut sesizarea a precizat că, în timp ce se afla  într-o societate comercială, dorind să facă plata unor produse, a lăsat telefonul pe pult lângă casa de marcat.

După ce a făcut plata a observat că i-a dispărut telefonul și a solicitat ajutor echipajului de jandarmi.

Pe baza semnalmentelor transmise și vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere  instalate în magazin,  jandarmii l -au depistat în scurt timp pe autor, în zona apropiată magazinului,

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că telefonul este al victimei, iar bărbatul suspect se numește Valentin S. L.,  cu  vârsta de 31 de ani domiciliat în comuna Zăbrani, județul  Arad. Acesta a  recunoscut că a sustras telefonul mobil  profitând de neatenția proprietarului.

Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar telefonul mobil a fost restituit persoanei vătămate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *