Ziarul electronic al arădenilor

Supă de fasole verde

Ingrediente:

un kg. fasole verde

3-4 litri apă

un borș magic cu smântână

un gogoșar

un morcov

sare, piper, vegeta

pătrunjel tocat mărunt

o bucată scariță de porc afumată și fiartă

Mod de preparare:

Într-o oală mare se pune fasolea și jumătate de linguriță sare, se dă la fiert la foc mediu până fasolea e moale. Gogoșarul se scobește de semințe și se taie mărunt. Morcovul se curăță de coajă și se taie rondele. Se adaugă morcovul și gogoșarul peste fasole la fiert, împreună cu scarița tăiată, se lasă pe foc până morcovul a fiert. Se condimentează  cu sare, piper, vegeta și borș, după gust. Înainte cu 5 minute de a lua supa de pe foc se adaugă pătrunjelul tocat.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.