Ziarul electronic al arădenilor

Supă cu tortellini

Ingrediente:

Jumătate de pui

2 morcovi

2 cartofi

o ceapă

jumătate tulpină țelină verde

jumătate ardei roșu

o roșie

tortellini cu carne

brânză rasă

Mod de preparare:

Se pun legumele întregi și carnea într-o oală mare și se acoperă cu apă. Se adaugă sare și jumătate de lingură de ulei măsline. După ce carnea este fiartă bine, se scot legumele și carnea.

Zeama se strecoară în altă oală. Oala cu zeamă se pune la fiert și când a început să clocotească, se adaugă tortellini. Se lasă la fiert 5-6 minute.

Se pune supa într-o farfurie și se presară puțină brânză rasă și piper, după gust.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.