Ziarul electronic al arădenilor

Supă cu tagliolini

Ingrediente:

200 gr. tagliolini (tăiţei fini cu ou)

o ceapă potrivită

un ardei roşu

2 morcovi mari

două linguri de ulei

3 litri apă

sare şi piper după gust

pătrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Curăţăm legumele şi le spălăm. Morcovul se taie rondele.

Ceapa se toacă mărunt, la fel ardeiul se taie cubuleţe.

Călim toate legumele în două linguri de ulei până devine ceapa sticloasă, adăugăm sare şi piper după gust, apoi apa şi lăsăm să fiarbă acoperit până se înmoaie morcovul.

Adăugam pastele tagliolini şi stingem focul.

Presărăm verdeaţă (pătrunjel verde) tocat şi lăsăm oala acoperită câteva minute pentru a se întrepătrunde aromele.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *