Ziarul electronic al arădenilor

Supă cremă de legume cu pui

Ingrediente:

4-5 oase și piele de la dezosatul piepților de pui

două cepe

un morcov

o țelină mică

3 căței de usturoi

2 cm.de rădăcină de ghimbir

200 ml smântână lichidă

un cartof

sare, boabe de piper

Mod de preparare:

Punem la fiert oasele, pielea, și toate legumele curățate, spălate, tăiate, cu o lingură de sare și câteva boabe de piper. După ce am luat spuma regulat și totul este fiert bine, strecurăm legumele le punem într-un bol și alegem toată carnea care a rămas pe oase. Pasăm legumele împreună cu carnea cu blenderul vertical până rezultă o pastă, amestecăm pasta smântâna, mai subțiem cu supa de la fiert atât cât dorește fiecare, punem pe foc să mai dea câteva clocote, condimentăm după gust apoi servim cu pătrunjel verde sau crutoane.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.