Ziarul electronic al arădenilor

Sulincean: PSD Arad va rămâne un partener de dialog responsabil pe toate chestiunile administrative ale judeţului

Consilierul judeţean PSD Marius Sulincean consideră că problema drumurilor judeţene nu este una politică ci o prioritate administrativă care trebuie însă abordată inteligent şi focusat.

Avem nenumărate exemple în trecut în care datorită politizării, gestiunii necorespunzătoare a fondurilor, nedepunerii la vreme a documentaţiilor necesare finanţării sau calităţii îndoielnice a lucrărilor, s-au pierdut proiecte importante iar păgubiţi au fost tot cetăţenii judeţului.

„Tocmai de aceea cred că trebuie să intrăm într-o etapă de maturitate în care termenul conlucrare trebuie să iasă din sfera declarativului iar elementele de analiză serioasă şi oportunitate să primeze în faţa orgoliilor mărunte de partid, cu alte cuvinte este nevoie de viziune.

Consider imperios necesar ca cei din conducerea CJA să se ţină de cuvânt şi să finanţeze din fonduri proprii tronsonul de drum Pâncota-Seleuş, centura ocolitoare a localităţii Şiria precum şi alte tronsoane judeţene care din păcate şi în acest moment se prezintă sub formă de drumuri de pământ.

Sigur că analize şi retrospective se pot face, precum cea a domnului Bîlcea, apărută ieri în presă, totul este însă ca acestea să fie şi realiste şi conforme cu interesele cetăţenilor. PSD Arad este şi va rămâne un partener de dialog responsabil pe toate chestiunile administrative ale judeţului Arad”, afirmă consilierul judeţean Marius Sulincean

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: CJ Arad continuă promisiunile: Drumurile judeţului, între prioritate şi resurse financiare

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *