Studenții de UAV sprijină lupta împotriva cancerului la sân

Publicat de actualitati-arad in 05 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaO amplă campanie de informare despre cancerul la sân a avut loc zilele acestea la centrele de zi pentru vârstnici.

Cei care au venit pentru a le informa pe doamne despre una din cele mai necrutățoare boli au fost studenții de la UAV din cadrul specializării Asistență Socială și consilieri din cadrul Primăriei Arad, Direcția de Dezvoltare Comunitară Arad.

Participantele au aflat informații despre prevenirea cancerului, despre cauzele spirituale ale bolii și terapiile de profil privind prevenirea îmbolnăvirii.

Campania face parte din seria evenimentelor lunii octombrie, declarată luna internațională despre cancerul la sân.

Și pentru ca buna dispoziție să revină printre participante, studenții au prezentat un scurt program folcloric care a readus bucuria și zâmbetul pe buze.

„Este de datoria noastră să ne implicăm în probleme sociale ale comunități. Fie că este vorba despre campanii de informare, fie că este vorba despre acțiuni sociale, sau chiar spectacole folclorice, toate sunt menite să-i ajute pe cei din jurul nostru. În acest fel studenții de la specializarea asistență socială vor înțelege mai bine care este menirea lor, care sunt grupurile sociale cu care vor lucra după finalizarea studiilor” a precizat lect.univ.dr. Camelia Jurcuț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de UAV Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare