Ziarul electronic al arădenilor

Ştrudel cu urdă şi stafide

Ingrediente:

800 gr. aluat foietaj

500 gr. urdă

100 gr. stafide

3-4 linguri zahăr

coajă de lămâie

două ouă

două linguri griş

zahăr pudră

Mod de preparare:

Urda se amestecă bine cu un ou, zahărul, stafide, coaja de lămâie.

Aluatul, dezghețat, se împarte în 4 bucăţi. Se ia o bucată de aluat, se întinde foarte bine, se presară puţin griş, se pune urda şi se rulează.

Se procedează la fel şi cu celelalte bucăţi de aluat.

Se pune ştrudele într-o tavă tapetată cu hârtie, se ung cu ou, se presară puţin zahăr şi se coc la foc mediu 40-45 min.

După ce se răcesc se puderează cu zahăr praf.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.