Străzile din Arad, udate în zilele caniculare

Publicat de actualitati-arad in 29 May, 2014 | Parerea ta

polarisArterele principale din municipiul Arad, dar și străzi din cartiere, vor fi udate în această vară, în zilele caniculare, cantitatea de apă estimată că va fi folosită zilnic pentru aceste operațiuni fiind de aproximativ 250.000 de litri.

Carosabilul va fi stropit când temperaturile vor depăși 25 de grade Celsius, iar intervențiile se vor derula în intervalul orar 9.00-20.00.

„Societatea noastră a verificat toate utilajele care vor fi dedicate acestei operaţiuni şi este gata de start. La momentul la care temperaturile de afară vor depăşi constant 25 de grade Celsius, SC Polaris M Holding SRL va intra pe principalele artere de circulaţie din Arad cu patru vehicule de stropit. Cantitatea de apă care va fi împrăştiată pe carosabil pentru a răcori atmosfera din oraş a fost estimată undeva la 250.000 de litri de apă pe zi, cele patru utilaje ajungând să ude străzile Aradului chiar şi de şapte-opt ori pe zi“, se menționează într-un comunicat de presă remis de SC Polaris M Holding SRL.

Fiecare dintre cisternele pregătite pentru această operaţiune poate înmagazina 10.000 de litri de apă.

„Utilajele societăţii noastre vor interveni în zilele caniculare nu doar pe principalele artere de circulaţie din oraş, ci şi pe străzile din cartiere, acolo unde accesul va fi permis datorită lăţimii carosabilului. SC Polaris M Holding SRL le garantează arădenilor că va acţiona pe străzile din municipiu, pentru a uda carosabilul şi pentru a face atmosfera din Arad mai uşor de suportat, în fiecare zi de vară, când temperaturile de afară vor depăşi 25 de grade Celsius“, au mai menționat reprezentanții SC Polaris M Holding.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare