Ziarul electronic al arădenilor

Străzi reabilitate în municipiul Arad

13271497_1149551191751401_858938337_oLucrările de reabilitare a Căii 6 Vânători s-au încheiat. Investiția a fost realizată de municipalitate în cadrul programului PNDL.

Prin finalizarea acestei investiții care a vizat reabilitarea carosabilului și trotuarelor pe această arteră importantă, prin lucrările de regenerare urbană realizate în zona blocurilor și prin asfaltarea străzilor din zona de case s-a realizat modernizarea întregului cartier 6 Vânători.

În cadrul programului PNDL a mai fost reabilitată strada 1 Decembrie 1918 și în curând se finalizează lucrarea de reabilitare a străzii  Hunedoarei.

În prezent sunt în desfășurare lucrările de reabilitare pe Bulevardul Titulescu, pe strada Ștefan Augustin Doinas, pe strada Șezătorii și pe strada Constituției.

Următoarele străzi care vor intra în reabilitare în cadrul proiectului PNDL sunt Bd. Vasile Milea (fără tronsonul deja refăcut străzile Grigorescu și IC Brătianu) strada Grigorescu și Magheru.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *