Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 01 Feb, 2013 | Parerea ta

News2O minoră din Arad, care era dispărută de la domiciliu, a fost găsită de poliţişti și internată într-un centru de primire minori.

În cursul zilei de joi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat-o, pe raza municipiului, pe Anamaria Ţ., în vârstă de 15 ani, din Arad. Conform polițiștilor, minora a fost dată în urmărire naţională, în data de 21 ianuarie 2013, pentru dispariţie de la domiciliu. Anamaria Ț. a fost internată la un centru de primire minori din municipiul Arad.

Accident de circulație în Arad

Pe raza municipiului Arad a avut loc, joi, un eveniment rutier, în urma căruia a fost accidentat grav un bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce a condus un autoturism VW Caddy, pe strada Dunării, Norbert K., de 23 ani, din Arad, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un motociclu marca Honda, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de Ludovic R., de 41 ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Ludovic R. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Au tăiat ilegal mai mulţi arbori

Poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Săvârşin i-au depistat pe Mihai K., de 18 ani, şi Florin C., de 19 ani, care au tăiat fără drept 14 arbori, specia fag, dintr-o pădure care aparţine Ocolului Silvic Valea Mare. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Autoturism ars, la Horia

Detaşamentul de Pompieri Arad s-a deplasat, joi, în localitatea Horia pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o autoutilitară staționată în curtea unei societăţi comerciale. La faţa locului s-a deplasat o autospecială şi patru subofiţeri. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă, pe aproximativ 80% din suprafaţa maşinii. Operaţiunile de stingere au durat aproximativ 40 minute, iar în incendiu a ars autoutilitara, în proporție de aproximativ 85%, şi o parte a materialelor încărcate în aceasta. Cauza probabilă a incendiului este scurt circuit electric.

Incendiu la stația de gaz Nădlac

Un echipaj format din cinci subofiţeri şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă a detașamentului de Pompieri Arad a intervenit, joi, în  extravilanul localităţii Nădlac, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o staţie de transport gaz. Pentru a se asigura o mai mare operativitate a fost solicitat sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nădlac, care s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere. Pompierii au luat măsura întreruperii alimentării cu gaz a staţiei şi asigurarea protecţiei şi răcirii acesteia de către cele două echipaje de intervenţie. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 45 minute, fără a se produce pagube. Cauza probabilă a incendiului este o avarie tehnologică.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare