Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 30 Dec, 2014 | Parerea ta

News2Doi tineri sunt cercetați penal, după ce au furat produse electronice în valoare de 2.000 de euro, dintr-o locuinţă din localitatea arădeană Felnac.

Cei doi tineri, de 17, rspectiv 23 ani, au fost prinși de poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Arad și de la Postul de Poliţie Felnac. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 24/25 decembrie, cei doi tineri, ambii din Felnac, ar fi forţat sistemul de închidere al uşii de la intrare şi ar fi sustras din interiorul unei locuinţe un televizor marca Samsung, un notebook Samsung și o tabletă, bunuri în valoare de 2.000 euro. Pe numele celor doi tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Articole pirotehnice confiscate

Peste 2.000 de articole pirotehnice au depistate de poliţiştii de la Serviciul Ordine Publică în Piaţa „Mihai Viteazul“ din municipiul Arad. Astfel, în cadrul unei acţiuni organizate, poliţiştii au depistat în Piaţa „Mihai Viteazul“ peste 2.000 de articole pirotehnice (pocnitori și artificii de diferite sortimente). Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost reţinută în vederea confiscării.

Judecat pentru contrabandă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Ştefan Dumbra, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că bărbatul a fost depistat de organele de cercetare penală din cadrul IPJ – SIF pe raza municipiului Arad, pe strada N. Oncu, în timp ce deţinea în vederea oferirii spre comercializare cantitatea de 60.060 ţigări netimbrate, cunoscând că acestea provin din contrabandă. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Arad.

Prinşi în flagrant la furat

Poliţiştii de la Poliţia Curtici au depistat șapte persoane care au sustras peste 1.200 kg de porumb de pe un teren care aparţine unui bărbat din acest oraș. Cele şapte persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 55 de ani, toate din Curtici, au fost prinse în flagrant în timp ce au sustras 1.250 kg de porumb ştiuleţi, de pe un teren aflat în zona denumită Dallas, de pe raza orașului Curtici. Pe numele celor surprinşi în flagrant au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar întreaga cantitate de porumb a fost restituită proprietarului.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 170 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 48.000 de lei. Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare