Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 22 Dec, 2014 | Parerea ta

News2Mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere au fost depistate, în ultimele 48 de ore, de poliţiştii rutieri din Arad.

Astfel, pe DN 79/A, în localitatea Vărşand, poliţiştii au depistat o femeie de 40 de ani, care conducea un autoturism care avea numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 19 septembrie. De asemenea, pe strada Voinicilor, din municipiul Arad, poliţiştii au depistat un bărbat de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 11 decembrie. Pe raza orașului Pecica a fost depistat un tânăr, de 25 de ani, iar pe raza comunei Vinga a fost depistat în trafic un tânăr, de 23 de ani, în timp ce conduceau autoturismele fără să deţină permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Depistaţi furând din magazine

Poliţiştii arădeni cercetează două persoane, care au fost prinse în flagrant în timp ce sustrăgeau produse din magazine. Conform IPJ Arad, poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău, care a fost depistat în timp ce sustrăgea alimente în valoare de aproximativ 170 lei, din incinta unui magazin de pe strada Banu Mărăcine. De asemenea, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie cercetează o femeie de 67 de ani, din Arad, care a fost depistată în timp ce sustrăgea îmbrăcăminte, dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Trimis în judecată pentru omor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Leş Mihai Ovidiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă la omor şi tulburarea ordinii si liniştii publice. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, la data de 8 noiembrie, pe strada Agronomului din zona IAS Aradul Nou, a avut loc o altercaţie între inculpatul Leş Ovidiu Mihai și două persoane. În timpul altercației Leş i-a aplicat o lovitură cu un cuţit uneia dintre cele două persoane, generându-i leziuni în urma cărora aceasta a decedat. Totodată, a fost agresată de Leș și cea de a doua persoană, care a fost lovită cu cuțitul în zona abdomenului şi a braţului stâng. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Tribunalul Arad.

Transporta ilicit ţigări netimbrate

Poliţiştii Postului de Poliţie Şeitin au depistat un bărbat, care a deţinut ilicit ţigări netimbrate. Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Şeitin, în timp ce transporta cu un autoturism, în vederea comercializării, 1.200 ţigarete netimbrate, marca NZ Black Super Slims şi Marble. Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 de lei, iar ţigările au fost reţinute în vederea confiscării.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 178 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Dintre acestea, 100 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 78 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare