Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad au desfășurat, împreună cu cei din cadrul Brigăzii de Poliție Autostrăzi și Misiuni Speciale- Biroul 1 Autostrăzi Arad – Deva, o acțiune cu efective mărite, pentru combaterea traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, în timpul activităților desfășurate pe raza orașului Pecica, a fost depistat, în trafic, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Caraș Severin, care conducea un autoturism urmărit de autoritățile judiciare din Anglia. „Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor și stabilirii situației lui juridice“, a informat, joi, Biroul de presă al IPJ Arad.

Bulgar trimis în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a cetățeanului bulgar Petrov Petar, pentru trafic de migranţi şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Petrov Petar, în data de 22 mai, deşi nu poseda permis de conducere categoria D1 pentru a conduce autovehiculul marca Ford Tranzit, deoarece acesta face parte din categoria M2, având 15 locuri pe scaune, a transportat, din Timişoara, până în localitatea Pilu, în schimbul sumei de 300 euro, 14 migranţi – cetăţeni irakieni şi sirieni, în scopul trecerii frauduloase de către aceștia a frontierei de stat a României în Ungaria.

Urmărit depistat de polițiști

Un bărbat urmărit la nivel național a fost reținut de polițiștiide la  Serviciul Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad. „Polițiștii au depistat, miercuri, pe strada Tarafului din municipiul Arad, un bărbat de 38 de ani, din Arad, urmărit național, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Timișoara au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat“, se arată într-o informare a IPJ Arad. Conform sursei citate, bărbatul a fost depus în arestul I.P.J. Timiș.

Trimiși în judecată de procurori

Doi bărbați au fost trimiși în judecată de procurori pentru că au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului și fără permis de conducere. Procurorii arădeni l-a trimis în judecată pe Sergiu Dumitru Andrica. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, bărbatul, a condus o mașină prin Săvârşin, timp ce avea în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală admisă. De asemenea, a fost trimis în judecată și Ion Muntean. Conform procurorilor, bărbatul a condus un autovehicul pe drumurile publice, având permisul de conducere anulat. Cele două dosare au fost înaintate spre soluţionare la Judecătoria Lipova.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *