Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus trimiterea în judecată a unui minor, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, minorul, în seara zilei de 13 iunie 2016, în jurul orei 22.00, a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.M., din satul Hodiş, şi, prin acte de violenţă exercitate asupra acesteia, a deposedat-o de suma de 20 de lei şi un telefon fix. Procurorii au mai menționat că minorul a închis, apoi, victima într-o cameră a locuinţei, ca să nu poată anunţa organele de poliţie, restrângându-i acesteia libertatea de mişcare, conform propriei voinţe. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

Condamnat pentru vânzare de droguri

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Conform unei informări a IPJ Arad, mandatul a fost emis la data de 9 martie, pe numele unui tânăr de 27 de ani, din Arad, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de vânzare şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc. Tânărul a fost dus în Penitenciarul Arad.

Minor cercetat pentru furtul unui telefon

Un minor, bănuit de furtul unui telefon mobil, a fost identificat de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale din IPJ Arad. În urma cercetărilor, oamenii legii au identificat un minor, în vârstă de 17 ani, din Arad, care, în data de 23 noiembrie 2016, ar fi sustras un telefon mobil din mâna unei femei, în timp ce călătorea cu tramvaiul, pe raza municipiului. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a minorului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Autoturism căutat, depistat la PTF Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II – Csanadpalota au depistat un arădean care conducea un autoturism Audi A3, acesta fiind căutat pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie. Denis B., de 30 de ani, cu domiciliul pe raza județului Arad, a prezentat pentru mașină un certificat de înmatriculare emis de autorităţile britanice. În urma verificărilor s-a constatat că autovehicolul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în 13 ianuarie 2017. Șoferul a declarat că a cumpărat autovehicolul de pe un site din Marea Britanie și nu avea cunoştinţă despre faptul că mașina se află în atenția autorităţilor. Mașina, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.