Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

news2Un bărbat acuzat de proxenetism a fost arestat preventiv, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

În probatoriul administrat în cauză se arată că, în perioada octombrie – decembrie 2016, Alexandru Gebenei a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, printre care şi minore, pe care le-a racolat cu predilecţie din județul Constanţa. Bărbatul le-a cazat în locuinţa sa din Brasov, a stabilit întâlnirile dintre ele şi clienţi şi le-a asigurat transportul şi protecţia. Procurorii mai spun că bărbatul obţinut bani, direct sau indirect, din activitatea de prostituţie. Procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a lui Gebenei Alexandru, cercetat pentru proxenetism. Instanța a admis propunerea procurorilor, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pe o durată de 30 zile.

Urmărit depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetățean bulgar, căutat de autorităţie germane, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în vederea predării si extrădarii pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul stupefiantelor. Dimitrov K., în vârstă de 26 de ani, a fost reținut la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, în urmă cu trei zile, de autorităţile din Germania, un mandat de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul stupefiantelor pe teritoriul Germaniei. Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

A condus fără permis

Un bărbat care conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere, a fost depistat de polițiștii de la Postul de Poliție din Frumușeni.Conform IPJ Arad, polițiștii au depistat, pe raza localității Aluniș, un bărbat, de 49 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a contatat că bărbatul nu deține permis de conducere. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Trimis în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Emanuel Claudiu Ardelean, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere. Din probatoriul  administrat în cauză a rezultat că, Emanuel Claudiu Ardelean, în perioada 12 – 13 martie 2016, a condus un autoturism proprietate personală între Fântânele şi Vinga şi apoi între Vinga şi Mănăştur, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Arad.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *