Ziarul electronic al arădenilor

Știri pe scurt

news2Un tânăr din Arad a fost prins în timp ce comercializa țigări de contrabandă în Piața „Mihai Viteazul“ din municipiu.

Tânărul, în vârstă de 23 ani, a fost depistat, vineri, de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Tânărul a fost observat în timp ce ascundea un rucsac într-un tomberon. El fost oprit și legitimat, iar în rucsacul pe care îl avea au fost găsite 70 de pachete cu țigări, netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci. Arădeanul a recunoscut că intenționa să comercializeze țigările, trecătorilor. Jandarmii au confiscat întreaga cantitate de țigări, iar tânărul va fi cercetat penal.

Bărbat prins beat la volan

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Hugel Zoltan, pentru săvârşirea  infracţiunii  de conducere  a  unui  vehicul  de  către  o  persoană care  are  o  îmbibaţie  alcoolică de  peste 0,80 gr/l alcool în  sânge. Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că, bărbatul, în  data de 4 decembrie 2014, în  jurul orei 19,30 a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe  DJ 682, în localitatea Secusigiu, din direcţia Arad spre Periam,  având  o  îmbibaţie  alcoolică de 1,50 gr/l alcool pur în sânge. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Arad.

Periuțe electrice furate de un tânăr

Polițiștii Secției nr. 2 din cartierul arădean Micălaca cercetează un tânăr, care a fost depistat, joi, în timp ce fura dintr-un supermarket. Tânărul are 26 de ani și a fost depistat, în flagrant, în timp ce sustrăgea dintr-un supermarket de pe Calea Radnei din municipiul Arad, 24 de periuțe de dinți electrice și o geantă, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.700 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriţi general, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră au depistat doi cetăţeni români, căutaţi de autorităţile române şi italiene, pentru săvârşirea de infracţiuni. Astfel, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota a fost depistat C.I., de 27 de ani, domiciliat în judeţul Dolj. Poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de autorităţile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni privind prostituţia. Tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak a fost reținut și A.T., de 28 de ani, din judeţul Caraş-Severin. Pe numele lui era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioada de 1 an şi o lună, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 122 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 58.000 de lei. Dintre acestea, 54 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 68 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.