Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 17 Dec, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat 130 de bucăţi articole pirotehnice deţinute şi oferite spre comercializare la o societate comercială din Arad.

În cadrul acţiunii naţionale „Foc de artificii“, poliţiştii arădeni efectuează zilnic acţiuni pentru prevenirea comercializării de articole pirotehnice interzise de lege. Astfel, în cursul zilei de marți, a fost depistată o femeie, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, oferea spre comercializare în magazinul său 130 de articole pirotehnice, fără să fie autorizată în acest sens. Femeia este cercetată acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost reţinută în vederea confiscării.

Prinşi furând din magazine

Două persoane au fost depistate, marți, în timp ce au sustras din magazine, acestea fiind cercetate în prezent de poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Arad. Conform oamenilor legii, marți, în jurul orei 16.40, a fost depistată, în flagrant, o femeie de 62 ani, care a sustras, din incinta unui supermarket, produse cosmetice. Totodată, în jurul orei 20.20, a fost depistat în flagrant un bărbat, de 41 ani, din Ploiesti, care, de asemenea, a sustras, din incinta unui magazin, produse cosmetice. Pe numele celor două persoane au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Depistat conducând fără permis

În cursul zilei de marți, poliţiştii de la Poliţia oraşului Pâncota au depistat un tânăr care conducea un moped fără a poseda permis de conducere. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost depistat pe DJ 792C, la ieșirea din Măderat spre Pîncota, în timp ce conducea un moped First Bike, fără a poseda permis de conducere. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 64.000 de lei. Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare