Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 18 Jul, 2014 | Parerea ta

News2O tânără din Arad a fost bătută într-o sală de cinematograf, de un bărbat cu care, în trecut, a avut o relație de prietenie.

Jandarmii au fost solicitați să intervină în zona unui complex comercial din municipiul Arad, de o tânără în vârstă de 27 ani, care se afla într-o sală de cinematograf. Tânăra, care era însoțită de o prietenă, a spus că în timpul vizionării filmului a fost lovită cu pumnii în zona feţei, de un bărbat cu care, în trecut, a avut o relaţie de prietenie. Bărbatul i-a smuls tinerei telefonul mobil, distrugându-l, după care a scos-o pe aceasta din sală, apoi a continuat să-i aplice lovituri cu pumnii. Bărbatul a fost identificat, acesta fiind Marian T., de 37 de ani, din judeţul Mureş. Marian T. este cercetat acum pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Trimiși în judecată pentru furt

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Adrian –Ştefan Tuto şi Dan Marian Mitroi (ambii în stare de arest preventiv ) şi a inculpaţilor Vasile Ioan Cosma şi Marian Radu Tincu (în stare de libertate), pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 9/10 ianuarie, cei patru inculpaţi au sustras o motocicletă marca KTM dintr-o anexă a unei locuinţe din localitatea Sâmbăteni. O motocicletă de aceași marcă a fost sustrasă de inculpaţi şi din oraşul Pâncota. Persoanele vătămate s-au constituit părţi civile în cauză, cu 2.300 euro, respectiv 1.800 euro. Dosarul a fost trimis Judecătoriei Lipova spre soluţionare.

Conducea fără a deţine permis

În cursul zilei de joi, agenţii de poliţie din cadrul Poliției orașului Sântana l-au depistat în trafic pe Robert B., de 27 ani, din Sântana. Tânărul conducea, pe o stradă din acest oraș, un moped, fără a deține permis de conducere. Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei. Dintre acestea, 190 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare