Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 17 Jul, 2014 | Parerea ta

News2Un bărbat din localitatea arădeană Frumușeni este cercetat pentru trei infracțiuni rutiere, după ce a fost depistat conducând un moped.

Conform polițiștilor, Gheorghe I., de 37 ani, conducea prin satul Aluniş un moped marca Piaggio. La verificările efectuate s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar mopedul este neînmatriculat. De asemenea, la testarea bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. astfel că a fost dus la Spitalul Județean Arad pentru recoltare de probe biologice. Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Vatman jefuit în tramvai

Un timişorean care a furat portmoneul unui vatman din Arad a fost prins de poliţişti. Vatmanul a reclamat, miercuri seara, că persoane necunoscute i-au sustras portmoneul din buzunarul hainei, care se afla în cabina tramvaiului pe care îl conducea. În portmoneu se afla suma de 722 lei. La doar câteva minute de la sesizare, poliţiştii l-au prins, pe Calea Radnei, pe Sorin H., din judeţul Timiș, asupra căruia a fost găsit portmoneul cu banii şi actele reclamantului. Pe numele timişoreanului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Prins după ce sustras un autoturism

Poliţiştii de la Postul de Politie Craiva au depistat, miercuri, în doar câteva ore de la sesizarea faptei, o persoană care sustras un autoturism. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, miercuri, în jurul orei 00.30, Ovidiu V., a sustras un autoturism Dacia 1310, care se afla parcat în faţa casei proprietarului, din localitatea Mărăuş. Autoturismul a fost găsit abandonat la ieşirea din Mărăuș, după ce Ovidiu V. l-a tamponat, intrând cu el într-un imobil din localitate. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei. Dintre acestea, 190 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare