Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 30 Jun, 2014 | Parerea ta

News2Cinci tineri, din localitatea arădeană Zerind, care au de executat câte 2 ani de închisoare, pentru de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, au fost încarcerați.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Postul de Poliție Zerind au pus în executare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cele cinci mandate au fost emise pe numele a cinci tineri: Gioni P., de 21 ani, Tamaș H., de 22 ani, Cristofer H., de 20 ani, Eugen A., de 20 ani. şi Alvaro B., de 26 ani, toți din localitatea Zerind. Cei cinci tineri care au de executat câteva 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. Cele cinci persoane au fost încarcerate în Centru de reţinere şi arest preventiv al IPJ Arad.

Cercetat pentru furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Arad au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras un sistem de navigaţie, dintr-un autoturism. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 15/16 aprilie, George L., de 22 ani, din Vărșand, ar fi sustras, prin geamul lăsat coborât parțial al unui autoturism VW Caravelle, parcat pe strada Avrig din municipiul Arad, un sistem de navigație, marca Medion, în valoare de 1.000 lei. Tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Hoți reținuți de jandarmi

La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au fost sesizate, sâmbătă, două cazuri de furt care au avut loc, la interval de câteva ore, într-un complex comercial situat în zona Banu Mărăcine din municipiul Arad. După verificări a rezultat că o femeie, în vârstă de 23 ani, din Arad, a fost observată în timp ce ascundea în poşetă mai multe produse alimentare. De asemenea, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Arad, a fost observat ascunzând în îmbrăcăminte un cuţit şi mai multe produse cosmetice. Prejudiciul, în valoare totală de 298 lei, a fost recuperat integral.

Au sustras un moped

Poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Arad au depistat, în flagrant, în noaptea de duminică spre luni, doi tineri care au sustras un moped marca Benelli, din cartierul Micălaca. S.M., de 16 ani, din municipiul Arad, și N.I., de 15 ani, din Bocsig, au fost surprinşi în flagrant de poliţişti, în jurul orei 2.20. Pe numele celor doi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 553 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 183.963 de lei. De asemenea au fost constatate 8 infracţiuni. Dintre acestea, 210 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 140 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 27 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare