Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 25 Jun, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii din localitatea arădeană Iratoşu au depistat un bărbat care a transportat ilicit 3.400 de ţigarete netimbrate.

Conform IPJ Arad, Rafael F., de 38 ani, a fost depistat, în cursul zilei de marți, în trafic, pe raza localităţii Iratoşu, în timp ce transporta, cu un autoturism, 3.400 de ţigarete netimbrate, mărcile Jin Ling şi Marble, fără a deţine documente legale. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, cu suma de 1.000 de lei. Totodată, ţigările, în valoare de aproximativ 1.400 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

Prins în flagrant la furat

În cursul zilei de marți, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie din Arad au prins în flagrant un tânăr care a încercat să sustragă componente auto de la un autoturism. În timpul activităţilor de patrulare, poliţiştii de ordine publică l-au depistat pe Cătălin Z., de 25 de ani, în timp ce încerca să sustragă un catalizator auto de la un autoturism Chevrolet Captiva, care se afla parcat pe Splaiul General Gheorghe Magheru, din municipiul Arad. Tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Infracţiuni în trafic

Poliţiştii din Pecica au depistat un cetățean bulgar care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Daniel D. conducea pe DN 7 un autoturism Opel Frontera cu remorcă, iar în urma verificărilor s-a constatat că numerele de înmatriculare ale celor două vehicule au valabilitatea exclusiv pe teritoriul Germaniei. În urma extinderii verificărilor s-a constatat că bărbatul deţine permis de conducere necorespunzător categoriei de vehicule pe care le-a condus. Pe numele bulgarului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul şi a unei remorci neînmatriculate şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 62.000 de lei. Dintre acestea, 62 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 238 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 21 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare