Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 12 Mar, 2013 | Parerea ta

News2Un bărbat din orașul arădean Nădlac, care deținea ilegal două animale sălbatice, a fost depistat de poliţişti.

În urma unei acţiuni, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat o persoană care a deţinut ilegal doi căpriori. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că Șandor N., de 51 ani, a deţinut în captivitate căpriorii la sediul firmei sale, din localitatea Nădlac, fără a avea documente legale în acest sens. Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere fără drept de animale sălbatice de către persoane neautorizate şi braconaj cinegetic.

Infracţiuni în trafic

În cursul zilei de luni, poliţiştii de la Postul de Poliţie Zădăreni l-au depistat în trafic pe Vasile C., de 27 ani, din Secusigiu. Tânărul a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Zădăreni, în timp ce a condus un autoturism BMW, care avea numărul de înmatriculare expirat din data de 13 februarie. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals.

Pericol pe drumurile publice

Poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Sintea Mare îl cercetează pe Alin G., de 22 ani, din judeţul Bihor. Tânărul a fost depistat în trafic în timp ce a condus pe D.J. 709, între localităţile Berechiu şi Talpos, o motocicletă neînmatriculată şi fără a deţine permis de conducere. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

Prins după ce a furat o bicicletă

În cursul serii de 11 martie, în jurul orei 20.25, poliţiştii din Nădlac au fost sesizaţi despre furtul unei biciclete din faţa unui local din acest oraș. În urma sesizării, poliţiştii au efectuat verificări atât pe raza oraşului Nădlac, cât şi în afara acestuia, reuşind în scurt timp depistarea suspectului, la circa 3 kilometri distanţă de comuna Şeitin. În momentul în care a fost somat să se oprească, autorul furtului a încercat să fugă abandonând bicicleta, dar a fost prins de poliţişti. Bărbatul reținut se numește Constantin R., de 35 ani, iar pe numele lui au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Transport ilicit de material lemnos

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ineu l-au depistat pe Vasile B., de 24 ani, care a transportat, cu o autoutilitară Fiat, cantitatea de 2,25 mc de cherestea, având avizul de însoţire secundar expirat din data de 15 februarie. Conform Legii nr. 171/2010, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3.000 lei. Totodată, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare