Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 17 Jun, 2014 | Parerea ta

News2Polițiștii din Vinga au depistat un tânăr, care a furat peste 60 de oi și miei, în cursul lunilor aprilie și iunie.

Din cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că, în perioadele 13-20 aprilie şi 14-16 iunie, Radu I., de 24 de ani, ar fi sustras, de pe raza localităţii Vinga, 47 de oi şi 19 de miei, care aparțineau crecătorilor de animale Ioan M. şi Dan B. În urma activităţilor desfăşurate au fost recuperate 21 dintre ovinele sustrase. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului şi pentru recuperarea întregului prejudiciu.

Prinşi la furat mazăre

Trei persoane, care au fost prinse în flagrant în timp ce sustrăgeau mazăre de pe un teren agricol, sunt cercetate de poliţiştii de la Poliţia oraşului arădean Pecica. Alexandru M., de 25 ani, T.A., de 12 ani, şi Cosmina C., de 19 ani, au fost depistaţi luni, în timp ce sustrăgeau 50 kilograme de mazăre, de pe o tarla situată în extravilanul localităţii Pecica. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celor trei persoane au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Femeie prinsă în flagrant

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică o cercetează pe Elisabeta D., de 36 ani, din Arad, care a fost prinsă în flagrant în timp ce fura dintr-un magazin. Femeia a fost depistată în timp ce sustrăgea încălţăminte dintr-un magazin situat în incinta unui centru comercial din municipiul Arad. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele femeii au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 230 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 53.000 de lei. Dintre acestea, 14 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 217 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare