Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 13 Jun, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Arad au efectuat două percheziţii la locuinţele unui bărbat, bănuit de comiterea de infracţiuni privind regimul armelor şi muniţiilor, a materiilor explozive şi a infracţiunilor privind vânătoarea, protecţia fondului cinegetic, pescuitul şi acvacultura.

În urma celor două percheziţii efectuate simultan în Arad şi Sepreuş, în cadrul unui dosar de cercetare penală, la locuinţele lui Ioan S., de 32 de ani, poliţiştii au găsit o ţeavă de armă ghintuită tip carabină, trei trofee de căprior, două proiectoare pentru auto, trei setci pentru pescuit, o arbaletă şi şapte petarde, toate deţinute ilegal. Obiectele au fost ridicate în vederea confiscării. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, braconaj cinegetic şi urmează ca cercetările să fie extinse sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi deţinere fără drept de plase de pescuit monofilament.

La volan fără permis de conducere

Un tânăr, care a condus un autoturism fără să deţină permis de conducere, a fost depistat în trafic de poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie. Emanuel A., de 19 ani, din Arad, a fost depistat, joi, de poliţişti pe strada Păşunii din municipiu, în timp conducea un autoturism VW. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere. Pe numele lui Emanuel A. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

Infracţiuni depistate în trafic

Poliţiştii din Beliu cercetează un bărbat care, în timp ce condus un tractor neînregistrat şi fără a deţine permis de conducere, a provocat un accident fără victime. Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce a condus un tractor agricol, pe DJ 793, în localitatea Beliu, Dănuţ P., de 45 ani, a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure, și a acroşat un autoturism Opel Vectra, condus regulamentar de Minodora F. În urma coliziunii nu au rezultat victime, doar avarierea autoturismului. Polițiștii au stabilit că Dănuţ P. nu deține permis de conducere pentru nici o categorie, iar tractorul agricol pe care îl conducea nu este înregistrat în circulaţie. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.000 de lei. Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare