Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 05 Jun, 2014 | Parerea ta

News2Trei copii din localitatea arădeană Craiva, cu vârste între 1 și 4 ani, au ajuns, miercuri seara, la spital, după ce au consumat alcool, medicii stabilind că aceștia sunt în afara oricărui pericol.

Mama copiilor a spus că cei trei copii au băut țuică dintr-o sticlă pe care au găsit-o pe stradă. Cei trei copii, care provin dintr-o familie săracă, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean Arad, iar medicii spun că aceștia au suferit o intoxicație ușoară cu etanol. Copii au fost internați și vor fi ținuți sub supraveghere medicală până vineri. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă se impune măsura plasamentului în cazul celor trei copii.

VW furat din Spania, găsit la Arad

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din Arad au depistat un autoturism marca VW Touran, care figura în bazele de date ca fiind sustras din Spania. Autovehiculul, fabricat în 2011, a fost depistat pe raza municipiului Arad, în posesia unui bărbat, cetăţean austriac, iar la verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că avea plăcuţe cu număr de înmatriculare fals şi că figura în bazele de date ca fiind sustras din Spania. Autoturismul a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

Transport ilicit de lemne

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac au depistat, pe DN 7, un transport ilicit de 36 ms de lemn de foc, fasonat și paletat, din specia fag. Autotrenul era condus de Ionel O., iar la verificările efectuate s-a constatat că termenul de valabilitate al avizului de însoțire primar era expirat. Societatea transportatoare a fost sancționată, conform din Legii nr. 171/2010, cu o amendă în valoare de 10.000 lei. Cantitatea de 36 ms lemn de foc, în valoare de aproximativ 6.000 lei a fost reţinută în vederea confiscării.

Cercetat pentru furt de bicicletă

Un bărbat, care este bănuit că ar fi sustras o bicicletă din parcul din localitatea Beliu, a fost depistat de poliţişti. Din cercetările efectuate de oamenii legii s-a stabilit că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce se afla în parcul din localitatea Beliu, Florian L., de 44 ani, ar fi sustras o bicicletă, pe care a folosit-o pentru a se deplasa la domiciliu, în localitatea Hăşmaş. Bicicleta sustrasă a fost recuperată şi restituită proprietarului, un bărbat din Beliu. Florian L. este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

A furat unelte de pescuit

Poliţiştii de la Poliţia Comunală Vladimirescu au reuşit identificarea unu tânăr, bănuit că ar fi sustras, dintr-o cabană, bunuri în valoare de 4.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 31 mai – 2 iunie, Cristian G., de 23 ani, din Lipova, ar fi pătruns într-o cabană locuită ocazional, din Pădurea Vladimirescu, de unde a sustras unelte de pescuit în valoare de 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Transportau ilegal tutun

În cursul serii de miercuri, poliţiştii din Pâncota au depistat doi bărbaţi, care transportau peste 4 kg de tutun. Cei doi bărbați, care sunt din județul Giurgiu, au fost depistați pe raza orașului Pâncota, într-un autoturism Ford. La controlul efectuat în interiorul autoturismului au fost găsite aproape 4,3 kg tutun ambalat în zeci de cutii. Pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare