Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 04 Jun, 2014 | Parerea ta

News2Un bărbat, care era dat în urmărire, după ce Judecătoria Arad a emis pe numele lui un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pentru obținerea unui credit de nevoi personale cu documente false, a fost prins de polițiști.

Bărbatul, în vârstă de 29 ani, a fost prins pe raza localităţii timișene Bărăteaz. Pe numele lui, Judecătoria Arad a emis un mandat de executare a pedepse de 5,4 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals. Conform autorităților, în anul 2007, bărbatul s-a prezentat la sediul unei unităţi bancare din Timişoara, unde a solicitat un credit de nevoi personale, folosindu-se de documente false. Astfel, a obţinut un credit în valoare de aproape 10.000 de lei, pe care nu l-a mai restituit.

Urmărit naţional depistat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat, în cursul zilei de marți, pe Gheorghe Ioan H., de 24 de ani, care era dat în urmărire naţională. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedeapse de 2 ani de închisoare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere și furt. Gheorghe Ioan H. a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Arad, iar ulterior a fost încarcerat la Penitenciarul Arad.

Minoră găsită de polițiști

O minoră, în vârstă de 15 ani, care a fost sesizată, la data de 2 iunie, ca fiind dispărută de la domiciliu, a fost depistată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Arad. Familia adolescentei a sesizat că, la data de 30 mai, aceasta a plecat de la domiciliu spre şcoală, dar nu s-a mai întors. În urma activităţilor efectuate de poliţişti, în mai puţin de 24 de ore de la sesizare, minora a fost depistată pe raza municipiului Arad, iar apoi a fost încredinţată familiei.

Cercetat pentru furt

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Arad au reuşit identificarea unui bărbat bănuit că ar fi sustras, dintr-un magazin, bunuri în valoare de 5.700 de lei. În urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 16/17 mai, Jeno V., de 24 ani, din judeţul Satu Mare, ar fi pătruns într-o societate comercială din cartierul Alfa, de unde ar fi sustras bani, țigări și băuturi alcoolice, în valoare de 5.700 lei Bărbatul se află în stare de arest preventiv şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare