Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 30 May, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi de la Biroul de Ordine Publică au reţinut trei persoane din Arad, care sunt bănuite de activităţi ilicite cu ţigări netimbrate provenite din contrabandă.

Oamenii legii i-au depistat în trafic, pe raza municipiului, pe Sava D., de 36 ani, Gheorghe P., de 41 ani, şi Ildiko P., de 39 ani, toţi din Arad, în timp ce transportau, cu un autoturism BMW, 3.000 de pachete de ţigări netimbrate, marca ”NZ Black Super Slims”. Țigările, în valoare de aproximativ 24.000 lei, au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat. Cele trei persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării şi contrabandă.

Trimis în judecată de procurori

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Ion Ilie Ordean, pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, fără a poseda permis de conducere. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 4 august 2013, bărbatul a condus un autoturism pe drumurile publice din localitatea arădeană Grăniceri, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Chişineu-Criş.

Remorcă furată din Austria

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat pe raza municipiului Arad o remorcă, marca Pongratz, care figura în bazele de date ale autorităţilor judiciare din Austria, ca fiind furată din această țară. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că remorca a fost deţinută de Mihai C., de 42 de ani, din Arad, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. Remorca a fost indisponibilizată la sediul IPJ Arad în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii situaţiei juridice.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 130 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.000 de lei. Dintre acestea, 85 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare