Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 29 May, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi de la Poliţia oraşului Pecica au depistat două persoane care au transportat produse fitosanitare, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Ovidiu B., de 23 ani, şi Daniel D., de 22 ani, ambii din judeţul Vaslui, au fost depistaţi pe raza ora;ului Pecica, în timp ce transportau 250 kg de produse fitosanitare, diverse sortimente, din categoria nociv, iritant şi toxic, fără să deţină documente de provenienţă. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi tineri ar fi achiziţionat produsele fitosanitare din Italia şi le-ar fi introdus în ţară în vederea comercializării, fără să fie autorizaţi pentru deţinerea, transportul şi comercializarea acestora. Pe numele celor doi a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Produsele fitosanitare au fost confiscate.

Prinse în timp ce furau

Două tinere, care au fost prinse în flagrant în timp ce furau dintr-un magazin, sunt cercetate de poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie din Arad. Carmina V., de 19 ani, şi Adelina A., de 21 ani, ambele din judeţul Hunedoara, au fost depistate în timp ce sustrăgeau mai multe produse cosmetic, în valoare de aproximativ 1.700 de lei, dintr-un magazin situat într-un centru comercial de pe raza cartierului Aurel Vlaicu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celor două tinere au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

A condus fără drept

Poliţiştii rutieri din Arad au depistat în trafic un bărbat, care a condus un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat. George B., de 30 de ani, din Arad, a fost depistat în timp ce a condus un autoturism Toyota Aigo, pe strada Voinicilor din municipiul Arad. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele arădeanului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Depistat în doar câteva ore

Gheorghe C. a sesizat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Arad că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă un laptop, în valoare de aproximativ 1.500 de lei. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, depistarea lui G.R. de 12 ani, din Arad, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 28 mai, tânărul ar fi pătruns cu chei potrivite într-o locuinţă de pe strada Bihorului din municipiul Arad, de unde ar fi sustras un laptop marca ACER. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele minorului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Transport ilicit de ghivece cu flori

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Chişineu Criş au depistat un transport ilicit cu peste 550 de ghivece cu flori. În timpul unei acţiuni, poliţiştii au depistat-o în trafic, pe raza localităţii Vărşand, pe Silvia T., care a transportat, cu un microbuz, 554 de ghivece cu flori, achiziţionate din Ungaria, în scopul comercializării, fără să fie autorizată în acest sens. Conform Legii nr. 12/1990, femeia a fost sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei, iar ghivecele cu flori, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, au fost confiscate.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare