Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 27 May, 2014 | Parerea ta

News2Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus trimiterea în judecată a trei bărbați, doi dintre ei fiind acuzați de furt calificat, iar unul de complicitate la furt calificat.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 16/17 aprilie, Alexandru Patkanyi şi Teodor Orădan au sustras 100 de oi şi 47 de miei, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, de la o fermă situată în extravilanul comunei arădene Mişca. Ulterior, 37 de miei au fost vânduţi lui Cristian Dacian Rus, care le-a promis celor doi autori ai furtului că le va cumpăra animale, știind de provenienţa lor ilicită. Dosarul a fost fi înaintat Judecătoriei Chişineu Criş spre soluţionare.

În trafic fără permis de conducere

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au depistat o persoană care a condus un autoturism fără a avea permis de conducere. Adrian T., de 23 ani, din Arad, a fost depistat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, în timp ce a condus un autoturism Opel Tigra. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele lui Adrian T. au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bărbat trimis în judecată

Dumitru Dumitraşcă a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, la data de 19 octombrie 2013, bărbatul a condus un autovehicul pe DJ 792, între localitățile Seleuş şi Cintei, având o îmbibaţie alcoolică de 0,95 g/l alcool pur în sânge. Dosarul a fost fi înaintat Judecătoriei Chişineu Criş spre soluţionare.

Prinşi în flagrant la furat

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie îi cercetează C.A., de 15 ani, din Arad, şi G.F., de 17 ani, din Hunedoara, care au fost prinşi, în flagrant, în timp ce furat dintr-un magazin. Cei doi tineri au fost depistaţi în cursul zilei de luni, în timp ce sustrăgeau mai multe bucăţi de ciocolată din incinta unui magazin din cartierul Micălaca. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele celor doi minori au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 130 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.500 de lei. Dintre acestea, 85 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare