Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 23 May, 2014 | Parerea ta

News2Jandarmii au depistat, vineri, în zona Pieţei „Mihai Viteazul” din municipiul Arad, un bărbat care avea în autoturismul său mai multe cartuşe cu ţigări.

Bărbatul se numește Pavel G., are 51 de ani, este din municipiul Arad și a prezentat la control portbagajul gol al autoturismului, însă, la o verificare mai amănunţită, într-un compartiment special creat în spatele unei banchete, au fost găsite ascunse mai multe cartuşe cu ţigări. Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare spre a fi înaintate organelor de urmărire penală. Cele 630 pachete cu ţigări netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării, urmând să fie predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor ce se impun.

Depistat în doar câteva ore

Poliţiştii au reuşit să depisteze, vineri, un tânăr care a încercat să sustragă fier vechi din curtea unui imobil de pe raza municipiului Arad. Oamenii legii au fost sesizaţi de Vasile G. că o persoană necunoscută a încercat să sustragă fier vechi din curtea unui imobil. În urma activităţilor desfăşurate, în doar câteva ore de la sesizare, poliţiştii au reuşit identificarea lui Sorin B., de 16 ani, din Arad, bănuit de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 23 mai, tânărul ar fi pătruns în curtea unui imobil nelocuit, de pe strada Căpitan Ioan Fătu, de unde ar fi încercat să sustragă bare metalice. Adolescentul este cercetat pentru tentativă la furt calificat.

Accident grav pe DJ 709B

În cursul zilei de joi, în jurul orei 9.50, pe DJ 709B a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 43 de ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că Cristian N, de 31 ani, din judeţul Hunedoara, care conducea o autoutilitară Volvo, din direcția Arad spre Șofronea, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Citroen, condus regulamentar din sens opus de Marinel T., de 43 ani, din Horia. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului Citroen. Poliţiştii continuă cercetările.

A comercializat ilicit ţigări

Poliţiştii din Nădlac au depistat o persoană care a comercializat ilicit mai multe obiecte ornamentale şi ţigări, în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Marcel B., de 38 de ani, din Arad, a fost depistat în piaţa oraşului Nădlac, în timp ce oferea spre vânzare 29 de obiecte ornamentale (vase, pocale şi alte obiecte din cupru şi alamă), dar şi ţigări de foi, timbrate necorespunzător. Deoarece bărbatul nu deţinea acte legale de provenienţă pentru aceste mărfuri şi nu era autorizat pentru a desfăşura astfel de activităţi comerciale, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei, iar mărfurile, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 110 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 24.500 de lei. Dintre acestea, 75 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 45 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare