Știri pe scurt

Publicat de actualitati-arad in 22 May, 2014 | Parerea ta

News2Poliţiştii de la Postul de Poliţie Vârfurile au depistat şi cercetează două persoane, care sunt bănuite că ar fi tăiat ilegal 230 de arbori.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei nr. 10 Gurahonţ şi de la Postul de Poliţie Vârfurile s-a stabilit că din locul numit popular ,,Dealul Mare” au fost tăiaţi ilegal 230 arbori. Din verificările efectuate a reieşit faptul că 133 de arbori nemarcaţi ar fi fost tăiaţi de Dorin M., din Nucet, iar 97 de arbori, tot nemarcaţi, ar fi fost tăiaţi de Marcel T., din Vârfurile. Valoarea aproximativă a prejudiciului este de 19.885 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Prins în flagrant

Florin N., de 23 ani, din localitatea arădeană Șofronea, este cercetat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. Conform IPJ Arad, în data de 21 mai, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce a sustras mai multe bucăţi de caşcaval dintr-un supermarket din municipiul Arad. Prejudiciul, în valoare de 109 lei, a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

A intrat într-un copac

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii l-au depistat în trafic pe Dănuţ P., de 34 ani, din Macea. Bărbatul a condus un autoturism Ford, pe raza localităţii Macea, fără a poseda permis de conducere, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un copac situat pe partea dreaptă a sensului de mers. După producerea evenimentului, bărbatul a părăsit locul incidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei.

Poliţiştii rutieri în acţiune

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Arad, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 25.000 de lei. Dintre acestea, 75 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 30 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare. Mercedes declarat furat din Italia, depistat la P.T.F. Nădlac

Mercedes indisponibilizat

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat un cetăţean român care deţinea un autoturism Mercedes, căutat de autorităţile italiene în vederea confiscării. Mercedesul era condus de Emil Andrei T., din județul Hunedoara. În autoturism se afla şi proprietarul autoturismului, Ionel Lucian N., tot din județul Hunedoara. Șoferului i s-a solicitat să prezinte la control şi documentele autoturismului. Poliţiştii de frontieră arădeni au stabilit că autoturismul figurează ca „bun căutat în vederea confiscării”, alertă emisă de autorităţile italiene, la data de 30 aprilie 2010. Proprietarul autoturismului a declarat că a cumpărat autoturismul dintr-o piaţă de vânzări auto, contra sumei de 8.500 de euro, fără a cunoaşte că acesta este declarat furat. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Nădlac.

Share Button

ALTE ARTICOLE PE ACTUALITATI ARAD

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare